UtbildningHomologeringLokaler
 
 

header


 
Genomförande

Behovsanalysbehovsanalys

Vi erbjuder även kunskapsanalyser för att kartlägga utbildningsbehovet hos deltagaren. Denna påvisar behovet av utbildning inom tillverkarens/leverantörens krav och regler vilket medför att deltagaren höjer sin kompetens inom rätt områden.

E-learning

Vi genomför även E-learning enligt tillverkarens/leverantörens krav och regler. Det är ett lättillgängligt och kostnadseffektivt utbildingsalternativ. Vi ser det som ett komplement till lärarhandledd utbildning.

På-plats

Vi genomför utbildning på plats hos kund/leverantör på efterfrågan.

Våra utbildningslokaler

Vi genomför även utbildning i våra lokaler i Göteborg och Enköping.

  Utbildning

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
   
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.